Restaurangkök VS vanliga kök

Tänker på restauranger och vilka omfattande kök de måste ha. För dem kan det verkligen inte räcka att ha fyra plattor där två fungerar och två har gått sönder som man inte orkar fixa. De måste ha så mycket fler och modernare kök med program och tvättmaskiner och liknande som fungerar så mycket bättre än vad sakerna jag har hemma gör. Plattorna på spisen ska jag faktiskt se till att få fixat, jag lovar, har bara haft väldigt mycket att göra, men ska ringa till Kitchn Dalarna och se om de kan komma och kolla på mitt kök i Ludvika här i veckan. Förhoppningsvis kommer de då även att kunna ge lite mer andra tips kring det också.

Just Kitchn Dalarna är framförallt för att de ligger så bra här Ludvika så att det är lätt för dem att komma hit och kolla och fixa med köket och så är de bra annars också. Har hört mycket bra om dem, eller gjort det innan jag valde att anlita dem och det tillsammans med deras bra läge här i Ludvika var det som fick mig att kontakta dem med tanke på mitt kök från början.

Undrar om det finns några restauranger här i Ludvika som också har kök från Kitchn Dalarna. Tänker ju att det borde finns det. Om det inte är så att restauranger och barer och sånt har speciella företag som de tar hjälp av. Kan hända att det är så. Men jag tänker i alla fall att det kan hända att de kanske köper in produkter och sådant från andra företag men att de sen får hjälp av de på Kitchn Dalarna för att installera köket i sin restaurang. Det är i alla fall så jag tänker, men vem vet det kan mycket väl vara helt fel och inte stämma alls.