En landningssida för min skönhetssalong

Är du företagare och äger en restaurang, café eller bar? Eller kanske är du företagare för din egen nagelsalong eller trädfällning eller större projekt. Oavsett vilket så vill jag tipsa om ett företag som har hjälpt mig, som har min egen skönhetssalong, och det är Adsearch Scandinavia. Det bästa med dem var att det verkligen kändes som att de lyssnade på det jag ville uppnå, vilket var en placering i resultatet på Google, där man söker, så högt upp som möjligt. Vet inte vad de kallade det, eller jo, jag tror att det var organiska söklistan eller sökresultatet eller något sådant. De erbjöd mig i alla fall en landningssida som de skulle producera genom att använda mina bilder och information så som priser. Jag fick välja sökord och sen efter omkring två veckor så fick jag se min landningssida och jag måste erkänna att det var ännu snyggare än vad jag hade tänkt mig att den skulle vara.

Har haft kontakt med andra företag inom branschen tidigare och sett exempel på deras landningssidor men har inte alls fastnat för det. Dyrt har det varit också med en månadskostnad. Nu med Adsearch Scandinavia så fick jag en snygg sida till min salong som förhoppningsvis kommer att dra nya glada kunder och sen är det dessutom en årskostnad som är betydligt billigare än vad det hade blivit om jag hade tagit de andra och fått betala varje månad. Dock bad jag även Adsearch Scandinavia att dela upp priset för landningssidan på hälften så att jag får två räkningar istället för en så blir det inte så saftigt att få en så stor räkning på en och samma gång.