Äta vegetariskt på en restaurang

Att gå ut och äta på en restaurang är väldigt mysigt. Dock kan det vara ganska kostsamt så det blir väldigt lockande att verkligen vara noga med att endast besöka restauranger som har väldigt god mat och som inte har alltför höga priser. Om det är någonting speciellt vi firar så tycker jag att det kan vara värt det och kul att lägga lite mer pengar när vi går ut och äter men i annat fall föredrar jag restauranger som har lite mer normala och överkomliga priser men som fortfarande har väldigt god mat. En sådan restaurang är Två Små Svin i Östermalm.

De har både varma huvudrätter samt efterrätter och desserter samt god öl och vin att dricka till. De har av olika märken och målet är att det ska finnas något för alla. Jag föredrar framförallt Två Små Svin för deras goda vegetariska rätter. Jag är inte vegetarian på heltid, då jag tycker om kött, men vet att det inte är bra att äta för mycket kött så jag försöker att äta vegetariskt och ibland även veganskt när det är möjligt. Det är väldigt gott med vegetariska rätter också, i alla olika former.

Tycker de flesta borde äta vegetariskt, åtminstone då och då. Du kan inte säga att du inte tycker om vegetariskt eftersom du då antagligen har ätit någonting som inte har varit ordentligt tillagat. Så det du kan göra då är att gå till Två Små Svin på Östermalm, deras restaurang, och testa deras vegetariska rätter och du kommer inte att kunna fortsätta att säga att du inte tycker om vegetariskt eller veganskt.